Korrigert mulig feilmelding -7 ved bruk av filter i hovedbok. Korrigert krasj dersom bruk POS-hardware server var skrudd på i kontantnota konfigurasjon, men feltet for URL var blankt eller feil utfylt. Foreslår nå URL til POS-hardware server når det krysses ut for dette i konfigurasjonen og feltet er blankt. Eksport til SAF-T fil legger til riktig nå programversjon. Korrigert en feil hvor Ny knappen ikke vises i register etter å ha avbrytt et filter.

Hvis en driver mangler etter en oppgradering eller installasjon, eller en ny driver har blitt utgitt for å forbedre en eldre versjon, vil den lastes ned og installeres automatisk. Ikke alle AMD-brukere blir presset inn i oppdateringen, og i disse dager er det en tendens til å snuble over hvordan Windows slipper oppdateringer. I Windows 10 skal du bare klikke på søkefunksjonen til høyre for Startknappen. Tast inn « enhetsdriver » i søkefeltet og velg « Oppdater enhetsdrivere ». Under last ned dinput8.dll Enhetshåndtering skal du høyreklikke på ditt grafikkort/skjermkort og velge « Oppdater driversoftware… » Apper på mobiler og nettbrett må også oppdateres for å begrense sårbarheter. Heldigvis er dette noe Google Play (for Samsung/Android) og Apple App Store er i stand til å gjøre helt på egenhånd, uten noen som helst inngripen fra deg.

  • Du kan eventuelt lage en krise-CD, hvis du mistenker et virusangrep.
  • Programmet støtter forresten også Windows XP, Windows 7 og Windows 8.1.
  • Dette er imidlertid et svært teoretisk scenario og Microsoft Norge har forsikret at denne typen krysskobling mellom databaser ikke skjer.
  • Det legges opp til at deltakerne stiller med egen pc hvor MS Project 2016 og Exel er forhåndsinstallert.
  • Etter at lisens er lagt til og delegert til brukerne som skal teste, går man videre ved velge MDM Authority, enten Config Manager eller Intune.

Alle børsnoterte selskap er ASA, men det finnes mange ASA som ikke er børsnotert. Norsk Rikskringkasting AS, er det du kjenner som NRK og eies 100 % av kulturdepartementet.

Hurtigstartveiledning For Systemtweaker

Her kan du klikke på Groove Music under Musikkspiller, du får da opp en liste over alternativer, og det er bare å klikke på den du ønsker. Ikke alle er klare over det, men du kan høyreklikke på Start-menyen, og du får da tilgang til mange nyttige funksjoner.

Dobbeltsjekk av brukeren er assigned med en Intune-lisens i Azure eller Office-portalen. Intune har mange muligheter for å styre applikasjoner på klientene som er «Managed» av Intune.

Hurtiginnføring Pc, Mac Og Android

Det er ikke før i morgen nye maskiner kommer installert med det nye OS-et, men Microsoft har faktisk startet å dytte den store oppdateringen allerede i dag, en dag før den planlagte lanseringen. Hvis du bare er ute etter en PC som fungerer som den skal, så anbefaler vi at du holder deg til den helt vanlige versjonen av Windows 11. Hvis du er ute etter det nyeste av det nye, så velger du Insider-varianten du er komfortabel med i Pick your Insider settings-fanen.